Dansa del ventre i tribal fusió

Flueix, harmonitza el cos i expressa alliberant les emocions a través del moviment

Què és la dansa del ventre i el tribal fusió?

Quan ballem la dansa del ventre i el tribal fusió ens harmonitzem amb els moviments de la naturalesa. Els moviments fluids com els cercles, infinits, espirals, s’assemblen a les formes que trobem en la naturalesa.

Els accents de maluc ens connecten amb l’element terra en treballar amb les nostres cames i sòl pèlvic. A través d’aquestes dues danses, ens connectem amb l’element aire quan els nostres braços i mans es mouen amb lleugeresa i subtilesa acariciant l’espai. També la dansa oriental ens enllaça amb el foc quan elevem la nostra energia i calor corporal amb vibracions i sacsejades.

Actividades Danza del vientre y tribal fusión, Dansa del ventre i tribal fusió

Per què practicar dansa del ventre i tribal fusió?

No sols practicaràs l’est estil de dansa, en el qual aniràs perfeccionant la tècnica, aprendràs una tècnica mentre et relacionaràs amb les altres companyes, compartiràs riures i moments divertits descobrint facetes de tu mateixa que desconeixies. En la dansa del ventre i Tribal Fusió exercites tot el teu cos, des del teu cabell fins als dits dels peus. Jo sempre dic que anem conquistant parts del nostre cos que desconeixíem que podíem moure.

Així que la dansa és un treball psicofísic molt complet: necessites treballar la flexibilitat per a moure’t amb soltesa, la concentració per a avançar en la tècnica, la respiració per a alliberar tensions i bloquejos tant físics com emocionals perquè els teus moviments siguin fluids i expressius.

La teva autoestima augmenta a mesura que vas aprenent passos i combinacions noves. Però, com qualsevol disciplina, has de dedicar un temps i esforç. Per això és important no frustrar-se quan al principi no ens surten els exercicis i venir a classe amb ganes de passar-ho bé, connectar amb la música i amb les companyes. Tot arriba al seu degut temps, i sense adonar-te estàs treballant la paciència.

En què ens diferenciem respecte a altres centres?

Sóc Esther, la professora de dansa del Tot Natural, són més de 13 anys els que porto impartint classes. A més, en aquest temps m’he format en altres disciplines relacionades amb el cos com són l’expressió corporal, el moviment orgànic i el Hatha ioga. Això m’ha ajudat a anar enriquint les classes, aportant més coneixements i experiència.

Res em fa més feliç que continuar aprenent de les alumnes i ensenyar la meva passió a altres persones. Ens veiem en classe?

Esther Mañes

Especialitzacions d’Esther

Esther, la nostra professora de Dansa del ventre i tribal fusió, porta des de l’any 2006 formant-se com a instructora en diferents especialitzacions, d’aquesta manera les seves classes són úniques

 

Si necessites més informació no dubtis a contactar a Tot Natural

Tanca filtres
Selecciona