Tot Natural

Ecobotiga i Espai de Salut

Tot Natural

Ecobotiga i Espai de Salut

Tot Natural

Ecobotiga i Espai de Salut

Benvinguts a Tot Natural

Gràcies per visitar la nostra pàgina web, encara que ens encantaria conèixer-te en persona! Hem creat aquest espai amb molt d’afecte i amb la intenció de transmetre’t fidelment què és Tot Natural. Et convidem a explorar tot el nostre món i qualsevol dubte, suggeriment o opinió que tinguis, ens les facis arribar.

Gaudeix del viatge!

Galeria de fotos

Visita la nostra galeria de fotos per a compartir amb nosaltres moments únics del Tot Natural.

Galeria_TN_007

Què és Tot Natural?

Tot Natural neix l’any 2001 en el cor de Sant Boi, amb el propòsit de portar als nostres veïns una alimentació i un estil de vida més saludable, harmonitzant el cos i la ment amb la naturalesa.

Ecobotiga

Compra productes d’alimentació frescos i ecològics, lliure d’al·lergògens, vegans, residu zero, etc. Trobaràs una àmplia varietat de productes de herbodietètica, cosmètica ecològica, higiene de la llar i personal.

Teràpies holístiques

Descobreix el que poden fer per tu les diferents teràpies naturals que integren el cos i la ment, restablint l’equilibri i l’harmonia al nostre ésser, tan importants per a la nostra salut.

Activitats

Gaudeix de les disciplines que fem cada setmana i que ens ajudaran a crear hàbits conscients i responsables per al nostre cos, ment i esperit. A més, impartim tallers de diferent temàtica.

Estètica Natural

Cuida’t per a obtenir benestar i salut, disposem d’una carta de tractaments facials i corporals amb els productes d’alta gamma de Alqvimia® 100% natural. També tenim tractaments bàsics.

Gaudeix de les teràpies, tractaments i activitats en el nostre centre de Sant Boi

Floretes que ens diuen

Som feliços rebent missatges com aquests dels nostres amics:

Juan Carlos

Buen espacio dedicado a todos los productos naturales,también gran surtido de congelados naturales y variedad de frutas y verduras.

Patricia

¡Su selección de productos es muy amplia y te aconsejan muy bien! Además, hacen un montón de actividades.

Amalia

Extenso surtido de productos para la alimentación, salud y bienestar. ¡¡Me encanta!!

Aránzazu

Un centro fantástico, con una gran variedad de productos y una atención exquisita. ¡¡Un equipo de 10!!! ¡¡Gracias!!!

Segueix-nos!

Si vols estar a l’última amb les nostres notícies: Esdeveniments, ofertes, nous productes, promocions, i sobretot molt humor, no dubtis a seguir-nos en les nostres xarxes socials: