Hatha Vinyasa Ioga

Pràctica dinàmica i fluida de Ioga

Que és el Hatha Vinyasa Ioga?

La paraula vinyasa significa combinació o unió del moviment i la respiració. El Hatha Vinyasa Ioga està basat en postures de Hatha enllaçant-les de forma aeròbica les unes a l’altres, creant una seqüència de asanas dinàmica i fluida. A més cada moviment està sincronitzat a la respiració.

És un mètode ideal per a connectar el cos, ment i espiritu.

actividad individual Hatha Vinyasa Yoga

Perquè practicar Hatha Vinyasa Ioga?

En aquesta mena de pràctica de ioga, el cos juntament amb la respiració són les eines per a accedir a un estat de calma, consciència i pau, a més de treballar la concentració i la disciplina. L’interessant del ioga, és que tot el que es practica en la estoreta el pots portar fora d’ella, i aquí resideix el bonic d’aquesta disciplina.

A nivell físic, el Hatha Vinyasa Ioga pot semblar exigent, però l’exigència sempre està en la nostra pròpia ment. El dinamisme de la pràctica ens va ajudar a crear lleugeresa, augmentar la nostra flexibilitat i força, desintoxicar el cos, cuidar les nostres articulacions, alleujar i prevenir malalties. A més, aprendre a connectar i escoltar el teu cos és un regal que t’emportaràs per a la resta de la teva vida.

En el Hatha Vinyasa Ioga es treballa el món psicoemocional en molts aspectes com: la reducció de l’estrès i l’ansietat, valoració dels nostres progressos, acceptació del nostre cos i límits tal com són. I també ens pot obrir un camí a l’autocura en totes les facetes de la vida.

En què ens diferenciem respecte a altres centres?

Em dic Laura, sóc la professora de Hatha Vinyasa ioga en el Tot Natural, a Sant Boi de Llobregat. Porto practicant ioga més de 10 anys, diferents estils i com és una cosa que m’apassiona he fet moltes formacions: Hatha Vinyasa Ioga, ioga prenatal i postnatal, ioga terapèutic, ioga per a trauma, etc. Però això no és el que em diferencia. El que sento que em diferencia és que el ioga ha estat present al llarg d’aquests anys, en diferents situacions personals i professionals. Per a mi, és  més que un pràctica física, és una manera de viure. Per aquest motiu, m’agrada compartir en classe eines perquè en el teu dia a dia, puguis practicar ioga no sols en la estoreta sinó fora.

També, destacaria que les meves classes poden ser exigents, però sempre amb humor i amor, el món és molt hostil aquí fora, per tant fem que el ioga no sigui un sistema rígid i seriós, fem que el ioga s’adapti a nosaltres, des del màxim respecte al nostre cos, al nostre estat anímic i a la nostra essència.

Si et ve de gust que t’acompanyi en aquesta aventura yogui només has de permetre-t’ho.

 

Laura Quirante

Especialitzacions de Laura

Laura, la nostra professora de Hatha Vinyasa Ioga, porta des de l’any 2017 formant-se com a instructora en diferents especialitzacions, sempre investigant per a poder aportar diferents punts de vista en les seves classes.

 

Descobreix els altres estils de ioga que fem al Tot Natural, fent clic sobre el mini iogui.

Actividades Tot Natural

Si necessites més informació no dubtis en contactar amb Tot Natural

Tanca filtres
Selecciona