Pilates

Educa, coordina y mejora la postura

Què és el Pilates?

El pilates és un mètode d’entrenament per a la millora integral de la salut que engloba ment, cos i emocions relacionades entre si, un bon estat físic és l’assoliment d’un cos sa.

És una disciplina mental i física per a o amb un mateix, és l’adquisició d’un estil de vida per a aconseguir una millora integral de la salut a través de la respiració i els seus principis de moviments que han de ser presents en el pilates en tots els seus exercicis; control, precisió, respiració, ritme, concentració i fluïdesa.

Pilates en Sant Boi de Llobregat

Per què practicar Pilates?

Els exercicis d’aquest mètode tiben els músculs del cos i són ideals per a treballar l’anatomia del cos humà sense impactes. El cos millora la seva forma física, disposa de més energia i està més preparat per als reptes de la vida quotidiana. A més, els exercicis són molt específics i eduquen la percepció corporal, potencien la capacitat de coordinació i milloren la postura del cos humà. Tot són beneficis per al nostre organisme.

En què ens diferenciem respecte a altres centres?

En el centre tot natural de Sant Boi de Llobregat, practiquem pilates amb un estil propi i únic del centre, el nostre acostament a l’alumne es basa en un tracte humà i cordial pròxim a les seves necessitats. L’espai de la sala els proporciona la calma i harmonia tan important a l’hora de la pràctica.

En la nostra classe d’experimentem unes sensacions profundes de conèixer el nostre propi cos d’estimar-lo i apreciar-lo en tota la seva esplendor. Amb uns moviments de qualitat precisos acompanyats per una respiració que flueix per tot el nostre cos aportant l’energia necessària per a realitzar correctament la seva execució. Quan acabem la sessió podem apreciar una relaxació del nostre cos acompanyat d’una pau interna, que fa del mètode pilates del nostre centre, un espai on el benestar sigui l’essència primordial.

Cristian Torres

Especialitzacions de Cristian

Cristian, el nostre professor de pilates, té una llarga trajectòria professional i sempre amb una àmplia formació, per a poder oferir el millor d’ell.

  • Especialista en prescripció en exercici físic en programes Fitness-Wellness (Usj)
  • Expert en nutrició i dietètica aplicada a l’esport (ULe)
  • Especialista en prescripció de l’exercici físic en patologies (Udc)
  • Expert en entrenament personalitzat internacional (Ui1)

Si necesitas más información no dudes en contactar con Tot Natural

Tanca filtres
Selecciona