Ioga per a embarassades

Connecta amb el teu bebè i allibera les teves pors mentre fas exercici

Que és el ioga per a embarassades?

El ioga és un disciplina que ens acompanya i s’adapta a cada moment de la nostra vida, és una eina per a conèixer-se millor i poder viure de forma més plena. I l’embaràs és un camí de canvis, de saber què i com necessites les coses, de mirar cap a dins. Per aquest motiu el ioga per a embarassades és una gran eina per a treure la millor versió de tu per al teu bebè, tant quan està dins del nostre úter com quan està a l’altre costat de la pell.

Yoga para embarazadas en Sant Boi de Llobregat, Ioga per a embarassades

Perquè practicar ioga per a embarassades?

Sempre que practiquem alguna activitat física ens ajuda a millorar la salut tant a nivell físic com emocional. Concretament en el cas del ioga prenatal treballem el cos a través del asana (postura) i del moviment , d’aquesta manera evitem agafar males postures, dolors i malestars. A poc a poc ens anem donant compte dels petits grans canvis que van sorgint en el nostre cos. A més, millorem la nostra agilitat i flexibilitat, perquè tota la nostra etapa de gestació ens sentim actives i saludables. És més, podem practicar ioga per a embarassades fins a l’últim dia del nostre embaràs.

La classes de ioga en l’embaràs tenen un gran impacte en el nostre món emocional, ens permet viure de forma més conscient, augmentem la connexió amb el bebè (sobretot si tens més fills o sofreixes molt estrès), aprenem a relaxar-nos per a poder descansar millor i gaudir d’aquesta etapa amb calma i confiança.

Si vols saber més sobre els beneficis del ioga per a embarassades, visita el següent article del meu blog personal en Cultivando Yoga.

En què ens diferenciem respecte a altres centres?

Sóc Laura, professora de ioga per a embarassades, en el Tot Natural. Si hagués de destacar la principal diferència seriosa en l’acompanyament emocional, la formació de Doula, al costat de l’especialització de ioga prenatal i postnatal, em va donar moltes eines per a saber com abraçar des de l’amor i sobretot sense judici. És molt més que una classe de ioga per a l’embaràs, és connexió i complicitat de dona a dona. A més, un avantatge molt important és que a l’ésser un grup reduït puc dedicar-vos més temps a vosaltres, a les vostres necessitats físiques i emocionals, tant a nivell individual com grupal.

L’embaràs és una etapa molt intensa en la nostra vida, per això és molt important tenir un espai on compartir en tribu les nostres pors, inseguretats, dubtes, alegries, etc. I la nostra classe de ioga en l’embaràs és un espai segur per a això.

La nostra classe de ioga per a embarassades, a Sant Boi de Llobregat, és un lloc d’autoconeixement físic i emocional, de connexió amb altres mamis, de connexió amb el teu bebè o bebès, una manera d’empoderar-te i aprendre a acceptar tot el ventall d’emocions que vius en l’embaràs. Per a mi és un privilegi acompanyar i sostenir-vos en aquesta bella etapa de la dona.

Laura Quirante

Especialitzacions de Laura

Laura, la nostra professora de Ioga per embarassades, porta des de l’any 2017 formant-se com a instructora en diferents especialitzacions, sempre investigant per a poder aportar diferents punts de vista en les seves classes.

 

Descobreix els altres estils de ioga que fem en el Tot Natural, prement sobre el mini yogui.

Actividades Tot Natural

Si necessites més informació no dubtis en contactar amb Tot Natural

Tanca filtres
Selecciona