Ioga postpart

Practica ioga amb el teu nadó

Que és el ioga postpart?

El ioga postpart és una disciplina física que fan les mamàs al costat dels seus bebès, no fa falta que abans s’hagi practicat ioga per a embarassades, simplement fa falta ganes per a començar a cuidar-se a través de les postures, la respiració i la connexió amb altres mamàs. A més el bebè percebrà l’energia de la seva mare i del grup, beneficiant-se de la pau i la calma, al cap i a la fi la mamà i el bebè són un només

Yoga postparto, Ioga postpart, en Tot Natural, Sant Boi de Llobregat

Perquè practicar ioga postpart?

El cos per a no emmalaltir necessita moviment, mantenir-se actiu, en definitiva sentir-se viu, per això amb el ioga mamàs i bebès alleujarem i previndrem dolors físics. A més, recuperarem el cos després del part però sempre des de la calma, l’escolta, sense presses, respectant al màxim els nostres temps.

En classe de ioga postpart treballarem exercicis de respiració que seran un gran aliat per a relaxar-nos, a més el nostre fill, d’una forma o una altra, es xoparà d’aquesta energia i calma. Tot això sense separar-te del teu bebè i enfortint el vincle mare-fill, compartint moments de qualitat i sociabilitzant en un espai segur. Alhora que permets que el teu bebè, des de petit, vagi impregnant-se de la importància d’ autocuidar-se. La classe de ioga mamàs i bebès serà la vostra cita setmanal.

En què ens diferenciem respecte a altres centres?

El meu nom és Laura, des de la meva experiència com Doula, el postpart és el període on el món està potes enlaire, ha arribat una personeta que reclama la teva atenció 24 hores, però i tu, en què lloc estàs?

Perquè una de les coses més guaridores de la nostra classe de ioga postpart és deixar temps per a compartir entre nosaltres. Ens acompanyem des de l’escolta més sincera dels nostres dubtes, problemes, solucions i temes que ens preocupen. Al cap i a la fi totes fem de mirall les unes de les altres.

Una altra cosa que m’agrada destacar de nostra practica de ioga per a mamàs i bebès en el Tot Natural és que a l’ésser un grup petit podem treballar a enfocar la pràctica física segons la necessitat individual i del grup. Ens veiem en la estoreta? Estem a Sant Boi de Llobregat.

Laura Quirante

Especialitzacions de Laura

Laura, la nostra professora de Hatha Vinyasa Ioga, porta des de l’any 2017 formant-se com a instructora en diferents especialitzacions, sempre investigant per a poder aportar diferents punts de vista en les seves classes.

Descobreix els altres estils de ioga que fem en el Tot Natural, prement sobre el mini yogui.

Actividades Tot Natural

Si necessites més informació no dubtis en contactar amb Tot Natural

Tanca filtres
Selecciona