Ioga Restauratiu

Exercicis suaus lligats a la respiració

Que és el Ioga Restauratiu?

Ioga Restauratiu és una activitat grupal i individual, on escoltar el teu cos, el seu llenguatge i el seu missatge psicosomàtic. Creat i basat en tècniques com a Ioga, Fendenkrais i Mindfulness.

En classe practiquem uns exercicis suaus i profunds, combinats amb la respiració, on estirem les cadenes musculars. Les classes de Ioga Restauratiu estan pensades per a recuperar la teva postura anatòmica natural, alinear el cos, relaxant profundament i calmant la ment.

El Ioga Restauratiu és un viatge cap al teu interior, per a escoltar-te, atendre’t i acaronar-te.

.

Dia de la mujer 08, movimiento consciente

Perquè practicar Ioga Restauratiu?

Les classes de Ioga Restauratiu estan pensades i dissenyades per a aquelles persones que volen atendre el seu cos en totes les facetes, com poden ser malalties, tensions, relaxar i sentir l’agradable sensació d’estar lliure de rigidesa.

També és molt important saber el perquè del seu dolor o tensions interna, ja que aquí aquesta el focus del problema a tractar. Per a això necessitem rebaixar l’excés de pensaments, per a poder escoltar al cos de manera clara i pura, i observar tots els missatges que ens ha de comptar.

En què ens diferenciem respecte a altres centres?

 La meva passió per la connexió de la ment i el cos va néixer des de molt jove doncs als 18 anys vaig començar a practicar Ioga, perquè era molt activa i nerviosa. Vaig descobrir que aquestes classes a més de rebaixar la meva ment, aconseguia connectar amb el meu cos i relaxar-lo moltíssim, aquesta sensació m’encantava i m’encanta encara. Aquesta pràctica es va instal·lar com a hàbit en la meva vida, perquè he realitzat 27 anys de Ioga i ho he combinat practicant diverses tècniques com el Tai Chi, Txikung, Feldenkrais, moviment integral, Mindulness i expressió corporal. Així que als 45 anys creï les meves pròpies classes basades en la meva experiència i ho vaig cridar: Ioga Restauratiu.

Les classes les he dissenyat perquè t’escoltis, que siguis conscient de les teves micromoviments, relaxis el cos i la ment. En totes les classes de Ioga Restauratiu fem exercicis basats en Ioga, Txikung i el Feldenkrais, a més acabem amb una meditació Mindfulness, perquè siguis conscient de tot el que has aconseguit en la classe.

 

Margot Vivet

Especialitzacions de Margot

Margot porta des de l’any 2005 formant-se com terapaeuta en PNL i Coaching, per a tenir la millor metodologia i així poder acompanyar-te des del lloc que tu necessites

  • Practitioner en PNL – Institut Gestal Vicens Olivé
  • Màster en PNL – Marcel Genestar
  • Màster en PNL y Coaching – Sol Martínez
  • Practicant de diversos estils de ioga
  • Practicant de Tai Chi y Shi king
  • Practicant de Moviment integral

Si necessites més informació no dubtis a contactar amb Tot Natural

Tanca filtres
Selecciona