Fisiom Ioga

Exercici terapèutic, disciplines corporals, fisioteràpia i osteopatia

Què és Fisiom Ioga?

Fisiom és una metodologia que uneix l’Exercici Terapèutic i les disciplines corporals amb la Fisioteràpia i Osteopatia per a abordar amb coneixement i criteri els desajustaments biomecánicos del nostre cos, aconseguir una correcta postura i evitar lesions i patologies. S’adapta a les característiques biomecàniques de l’alumne brindant una pràctica personalitzada.
FisiomYoga

A qui va dirigit?

Fisiom és la disciplina que et permet treballar amb el teu cos independent de la seva condició. Fisiom t’ofereix exercicis físics responsables i eficients que respecten l’alineació corporal de les teves necessitats particulars.

Cadenes musculars

Els professionals de Cadenes Musculars i Emocions estan especialitzats a reduir l’excessiva tensió muscular a través d’exercicis físics ajustats les necessitats i habilitats del practicant.
A més, disposen d’exercicis psico-comportamentals ben eficients per a equilibrar el conjunt cos-ment.

Metodologia

Equip Multidisciplinari
El professor de Cadenes Musculars i Emocions Fisiom està en la capacitat de coordinar-se amb professionals sanitaris per a abordar cada cas de manera multidisciplinària.

Disciplina Holística
S’obtenen millors resultats en abordar el cos en la seva globalitat. I els nostres pensaments, emocions i accions són claus en aquest procés.

La Regla del No Dolor
Els exercicis s’adapten als diferents nivells i capacitats utilitzant suports i variacions necessàries per a aconseguir resultats.

Reprogramació Psico-postural
Aprendre a relacionar-se amb el cos i utilitzar-lo de manera adequada en el dia a dia accelera els processos de salut.

Tasques per a casa
La realització d’exercicis físics, respiratoris, relaxació o de reflexió suposen una excel·lent alternativa per a poder viure i gaudir dels fruits de la pràctica.

Especialitzacions d’ Esther

 Esther, la nostra professora de Fisiom Ioga, porta des de l’any 2006 formant-se com a instructora en diferents especialitzacions, d’aquesta manera les seves classes són úniques

Esther Mañes

Si necesitas más información no dudes en contactar con Tot Natural

Tanca filtres
Selecciona