Ioga

Descobreix tots els estils

Què és el Ioga?

La paraula Ioga significa unió, però realment, què uneix? Doncs bé, uneix el cos i la ment a través dels seus exercicis i pràctiques psiquicofisicas. Uneix el nostre ésser a una consciència més elevada. En occident sempre volem posar-li nom a tot, però potser aquesta consciència no tenim perquè posar-li cara ni donar-li un nom. Senzillament podem sentir-ho com una mica superior i cadascun, sobre la base de la seva experiència, ho sentirà de manera diferent, li vibrarà una cosa o una altra.

A través d’aquesta disciplina treballem el cos, la psique i l’energia amb la finalitat de sentir-nos ben física i mentalment. Ens aporta calma, desenvolupem consciència, presència i espiritualitat. Cadascun treballarà a través de les eines del ioga les seves necessitats i manques, al cap i a la fi no deixa de ser una pràctica individual, encara que la classe sigui grupal.

Què es treballa en les nostres classes?

Mitjançant les postures o asanas enforteixes, flexibilitzes i nodreixes el cos. Algunes postures poden ser exigents, però sempre hi ha variants , no et preocupis. En el món mental i emocional es treballa través dels exercicis de respiració o pranayama, de la meditació o de la relaxació. Però sempre des del màxim respecte, en un ambient reduït, on les professores poden estar per i per a tu.

En el nostre centre Tot Natural en Sant Boi les classes de ioga estan dirigides a tots els nivells, edats o estats. Com pot ser un embaràs, una mamà amb el seu bebè, o persones amb patologies o malalties, ja que les seves dues professores són persones amb una àmplia experiència individual i professional. Si vols descobrir que estils fem i saber més d’ells, fes clic en els següents enllaços, i evidentment si tens algun dubte contacta amb nosaltres, estarem encantats d’ajudar-te.

Hatha Yoga

Hatha Ioga

Pràctica on busquem equilibrar l’energia del nostre cos mantenint-nos en les postures, treballant la respiració i la resistència. (Saber Més)

Hatha Vinyasa Ioga

Ioga dinàmic i fluid on ens centrem en el moviment i la respiració, treballant el cos i la ment. (Saber Més)
Yoga Prenatal

Ioga per a embarasades

Estil enfocat a alleujar les malalties físiques de l’embaràs, mantenir-te en forma per al part, a més de trobar un espai per a connectar amb el bebè i fer tribu amb altres mamàs. (Saber Més)

Ioga postpart

Pràctica física on treballaràs el teu organisme i recuperar-te després de l’embaràs i del part, a més de poder gaudir de la classe amb el teu bebè i compartir el camí de la manternidad amb altres mares. (Saber Més)

Si necessites més informació no dubtis a contactar amb Tot Natural

Tanca filtres
Selecciona